Πρόσκληση από ΚΕΜΕΤΕ – 8ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Η οργανωτική επιτροπή του 8ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της ΟΛΜΕ με θέμα: «Σχολικά προγράμματα και βιβλία στη ∆ευτεροβάθμια Εκπαίδευση», που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά από 8 έως 10 Μαΐου 2008, καλεί κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να πάρει μέρος στην κεντρική επιστημονική ομάδα εργασίας του Συνεδρίου, στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τη ∆ευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008 στις 19.00 στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Κορνάρου 2 και Ερμού, 6ος όροφος). Έργο της ομάδας αυτής είναι η προετοιμασία και η παρουσίαση των θεματικών εισηγήσεων του Συνεδρίου.

Όσες/όσοι συνάδελφοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κεντρική επιστημονική ομάδα εργασίας και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην προσυνεδριακή διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν είτε μέσω των συγχρόνων και παραδοσιακών μέσων πληροφόρησης και επικοινωνίας (ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ / του ΚΕΜΕΤΕ, ∆ελτίο της ΟΛΜΕ, ηλεκτρονική επικοινωνία κ.λπ) είτε μέσω των προσυνεδριακών εκδηλώσεων / ημερίδων που μπορεί να γίνουν στις τοπικές ΕΛΜΕ.

Πιο αναλυτικά στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου παρουσιάζονται στο Πληροφοριακό ∆ελτίο της ΟΛΜΕ, τεύχος 693.

Επίσης, συνεχής πληροφόρηση θα παρέχεται από την ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΤΕ και της ΟΛΜΕ (www.olme.gr).

Πρόσκληση από ΚΕΜΕΤΕ – 8ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *