2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Λήμνου‏

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου αποφάσισε να αναλάβει τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Λήμνου, σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου.
Στο Φεστιβάλ,που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο,  μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού.
Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης-Πολιτισμού-Αθλητισμού  του Δήμου Λήμνου θα αναλάβει τη χρηματοδότηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων όλων των σχολείων, που θα συμμετάσχουν, καθώς και τα έξοδα της διοργάνωσης.
Ακόμα, σε όσα σχολεία προγραμματίζονται επισκέψεις (για τα παιδιά του προγράμματος, όχι  για όλο το σχολείο), ο Δήμος μπορεί να παραχωρήσει τα λεωφορεία του και όποιες άλλες διευκολύνσεις.
Παρακαλούμε κάθε σχολείο να μας αποστείλει μία λίστα με τους συναδέλφους, που ενδιαφέρονται και τα προγράμματα, που έχουν αναλάβει.
Οι συνάδελφοι, υπεύθυνοι προγραμμάτων, ας γνωρίζουν:
α) Την Τρίτη 11/12 στις 5.30 μμ στο Εσπερινό Λύκειο θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των συμμετεχόντων, για να τους εξηγήσουμε τις λεπτομέρειες.
β) Οι συνάδελφοι, που θα χρειαστούν χρηματοδότηση για το πρόγραμμά τους, πρέπει το αργότερο ως την Τρίτη να μας φέρουν έναν προϋπολογισμό των εξόδων τους. (Την Τετάρτη θα τους καταθέσουμε στον ΟΕΠΑ)
γ) Υπεύθυνη για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ ορίστηκε από το Δ.Σ. η Πρόεδρος Μανουσογιωργάκη Στέλλα (τηλ. 6946017039). Για πληροφορίες ή όποια βοήθεια επικοινωνήστε μαζί της.
Ευχαριστούμε,
από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *