Ψήφισμα συμπαράστασης στoν Παύλο Αντωνόπουλο

Mύρινα 10-01-2014

Ψήφισμα συμπαράστασης στoν Παύλο Αντωνόπουλο

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λήμνου καταδικάζει την αυταρχική σύλληψη του συναδέλφου εκπαιδευτικού και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Παύλου Αντωνόπουλου, στα Προπύλαια κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρούσαν οι οργανώσεις  που οργάνωσαν την διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβέρνηση και την ΕΕ την Τετάρτη 08-01-2014, την ημέρα ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας. Είχε προηγηθεί η χουντικής εμπνεύσεως απαγόρευση των συναθροίσεων την ημέρα εκείνη προκειμένου να μη χαλάσει η φιέστα της κυβέρνησης για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ.

Καταδικάζουμε ρητά και απερίφραστα την κατάργηση του στοιχειώδους δημοκρατικού και ανθρωπίνου δικαιώματος του συνέρχεσθαι και την τρομοκρατική σύλληψη του συναδέλφου αγωνιστή Παύλου Αντωνόπουλου.

Απαιτούμε την απαλλαγή του συναδέλφου από κάθε κατηγορία.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο παροξυσμός αυταρχισμού της κυβέρνησης και η προσπάθεια τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών προκειμένου να υλοποιηθεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης σε αγαστή συνεργασία με την ΕΕ δε θα περάσουν. Δε μας φοβίζουν οι συλλήψεις που στοχεύουν στην ηθική και φυσική μας εξόντωση. Απέναντί τους θα βρουν την οργανωμένη αντίστασή μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *