ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΜΕ ΛΗΜΝΟΥ

Η ΕΛΜΕ Λήμνου καταγγέλει  τη Διευθύντρια ΠΕ Λέσβου γιατί έστειλε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κοντιά κατά των συναδελφισσών Προϊσταμένων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Κάσπακα. Τις θεωρεί υπεύθυνες για την κατάληψη των σχολείων  στην οποία έχουν προχωρήσει οι γονείς και οι κάτοικοι του χωριού, με αίτημα να μη σταματήσει η λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος του Νηπιαγωγείου και να διοριστεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός.

Η ενέργεια αυτή της Διευθύντριας αποτελεί σαφέστατη αντισυναδελφική πράξη και δείχνει ότι είναι η εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας και της τρομοκρατικής, αυταρχικής, αντιεκπαιδευτικής πολιτικής τους.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις συναδέλφισσες του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Κάσπακα και καλούμε την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου να μην αποσύρει την εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής ενέργειας.

Την ίδια ώρα η Διευθύντρια ΠΕ Λέσβου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα το Πειθαρχικό Δίκαιο…

Καλούμε τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας σε αποχή από το συγκεκριμένο σεμινάριο και τους συναδέλφους και της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *