Στάση εργασίας – μπλόκο στα σεμινάρια της ντροπής!

Συνάδελφοι,

την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί σεμινάριο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Οι διευθυντές των σχολείων μας εκλήθησαν από τη ΔΔΕ ν.Λέσβου, μετά από σχετικές διαταγές του ΥΠΑΙΘ, να επιμορφωθούν σε μία στημένη αξιολόγηση των συναδέλφων τους, σε μία αξιολόγηση ποσόστωσης.

Καλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές να μην πιστέψουν τα ψέματα εφησυχασμού του ΥΠΑΙΘ και να μην συμμετάσχουν στο σεμινάριο της ντροπής. Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών μοναδικό στόχο έχει τη μισθολογική καθήλωση και την απόλυση συναδέλφων και γι αυτό παρά τις συνεχείς φήμες ότι δήθεν δε θα υπάρξει ποσόστωση, που διαδίδει το ΥΠΑΙΘ, ο νόμος της ποσόστωσης  δεν έχει αλλάξει και  ούτε πρόκειται.

Για τη νομική κάλυψη των συναδέλφων διευθυντών που δε θέλουν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, η ΕΛΜΕ Λήμνου προκήρυξε στάση εργασίας την Δευτέρα και την Τρίτη 8-11π.μ. και η ΟΛΜΕ συμπληρωματική στάση 11-2μ.μ και τις δύο μέρες.

Καλούμε ακόμα όλους τους συναδέλφους να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει έξω από το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου από κοινού με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στις 8.20π.μ. στο Γυμνάσιο Μύρινας.

Η Πρόεδρος Μανουσογιωργάκη Στ.
Η Γραμματέας Καμπακάκη Ελ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *