Μπλόκο στα σεμινάρια της ντροπής!

Συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι  τα σεμινάρια επιμόρφωσης των διευθυντών για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών αναβλήθηκαν από τη ΔΔΕ ν. Λέσβου για την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Ιουνίου.

Καλούμε ξανά τους συναδέλφους Διευθυντές να μην πιστέψουν τα ψέματα εφησυχασμού του ΥΠΑΙΘ και να μην συμμετάσχουν στο σεμινάριο της ντροπής. Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών μοναδικό στόχο έχει τη μισθολογική καθήλωση και την απόλυση συναδέλφων και γι αυτό παρά τις συνεχείς φήμες ότι δήθεν δε θα υπάρξει ποσόστωση, που διαδίδει το ΥΠΑΙΘ, ο νόμος της ποσόστωσης  δεν έχει αλλάξει και  ούτε πρόκειται.

Για τη νομική κάλυψη των συναδέλφων διευθυντών που δε θέλουν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, η ΕΛΜΕ Λήμνου προκήρυξε στάση εργασίας την Τετάρτη και την Πέμπτη 8-11π.μ. και η ΟΛΜΕ συμπληρωματική στάση 11-2μ.μ και τις δύο μέρες.

Καλούμε ακόμα όλους τους συναδέλφους να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει έξω από το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου από κοινού με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στις 8.30π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του επαρχείου (πάνω από τη ΔΕΗ στη λεωφόρο δημοκρατίας).

Η Πρόεδρος Μανουσογιωργάκη Στ.
Η Γραμματέας Καμπακάκη Ελ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *