Αποτελέσματα εκλογών-Κάρτες ΟΛΜΕ-Σύνδεσμοι

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 57    Mύρινα 02-12-2014

Προς: Σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

Συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λήμνου συνεδρίασε τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου με θέμα τη σύνθεση του ΔΣ, η οποία αποφασίστηκε ομόφωνα ως εξής:

Πρόεδρος: Μανουσογιωργάκη Στυλιανή

Αντιπρόεδρος: Τσάτσου Αικατερίνη (Καίτη)

Γραμματέας: Καμπακάκη Ελένη

Ταμίας: Στυλιανίδου Δέσποινα

Μέλος: Σελιανίτης Κωνσταντίνος

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του ΔΣ μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ.  )

2. Η ΟΛΜΕ απέστειλε τις κάρτες μέλους για  το σχολικό έτος 2014-15. Όσα από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη επιθυμούν να έχουν κάρτα, παρακαλούνται να προσκομίσουν στην ΕΛΜΕ μία φωτογραφία τους με το ονοματεπώνυμο και την ειδικότητά τους. Τις εκπτώσεις που δικαιούνται τα μέλη της ΟΛΜΕ σε βιβλιοπωλεία, θέατρα, σινεμά κλπ μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ.

3. Σύμφωνα με το άρθρο 32 του καταστατικού της ΕΛΜΕ «Σε κάθε Σχολείο εκλέγονται από τους Καθηγητές που υπηρετούν σ’ αυτό με ψηφοφορία, αμέσως μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ., ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός Αντιπρόσωπος – Σύνδεσμος». Παρακαλούμε οι σύλλογοι να προβούν άμεσα στη σχετική ψηφοφορία για την καλύτερη επικοινωνία των συναδέλφων με το ΔΣ της ΕΛΜΕ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *