Εκλογές ΕΛΜΕ Λήμνου – Κάρτες ΟΛΜΕ

Σας ενημερώνουμε ότι η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Λήμνου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στο ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Μύρινας στις 9.00π.μ.

Οι συνάδελφοι που θα παραστούν στη συνέλευση και θα τακτοποιηθούν οικονομικά ως μέλη μας δικαιούνται εκλογική άδεια για την ημέρα αυτή, σύμφωνα με την υπ’αριθμόν 7143/Φ.31/18-11-2015 έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λέσβου. Όσοι συνάδελφοι δε θα συμμετάσχουν οφείλουν να παρευρίσκονται κανονικά στα σχολεία τους την ημέρα των εκλογών.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με το καταστατικό, λήγει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 8.00μ.μ. Τις αιτήσεις θα παραλαμβάνουν τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ..

Παρακαλούμε τα μέλη μας να διαβάσουν το καταστατικό της ένωσης, που μπορούν να το βρουν στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η ΟΛΜΕ μας απέστειλε τις κάρτες μέλους για το σχολικό έτος 2015-16. Οι κάρτες του σχολικού έτους 2014-15 ισχύουν μέχρι 31-12-2015. Όσα μέλη της ΕΛΜΕ τακτοποιηθούν οικονομικά για το σχολικό έτος 2015-16 μπορούν να φέρουν στην συνέλευση μία φωτογραφία τους (στην πίσω όψη της οποίας θα αναγράφονται: ονοματεπώνυμο και ειδικότητα), προκειμένου να ετοιμαστούν οι κάρτες μέλους εγκαίρως.

Επισυνάπτεται ο πρώτος κατάλογος με τα θέατρα, τους κινηματογράφους και τους εκδοτικούς οίκους στους οποίους τα μέλη της ΟΛΜΕ δικαιούνται έκπτωση.
http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=9604

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λήμνου

Η Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

Μανουσογιωργάκη Στυλιανή            Τσάτσου Αικατερίνη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *