Αίτημα για επιμόρφωση στην πιστοποίηση α΄ και β΄ επιπέδου στους Η/Υ

Οι παρακάτω υπογράφοντες εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τη στέρηση της δυνατότητας να επιμορφωθούμε και να πάρουμε την πιστοποίηση α΄ και β΄ επιπέδου στους Η/Υ.

Τη στιγμή που υπάρχει πιστοποιημένο ΚΣΕ (το Γυμνάσιο του Μούδρου), δε γίνονται προγράμματα επιμόρφωσης για τις παραπάνω πιστοποιήσεις στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο. Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη τις άσχημες και όχι τακτικές ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των νησιών, αλλά και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, καθίσταται απαγορευτική για μας η μετάβαση σε Λέσβο ή στη Βόρεια Ελλάδα για να παρακολουθήσουμε τα συγκεκριμένα προγράμματα επιμόρφωσης.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν κατάφωρη αδικία για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, που ως ακριτικά νησιά θα έπρεπε να έχουν κίνητρα και όχι αντικίνητρα για τους εκπαιδευτικούς.

Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα σε κατάρτιση προγραμμάτων επιμόρφωσης για την α΄ και β΄ επιπέδου πιστοποίηση στους Η/Υ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *