Σίτιση μονίμων εκπαιδευτικών που δεν κατάγονται από τη Λήμνο στη Στρατιωτική Λέσχη και κάλεσμα για συμμετοχή στο Λαϊκό Φροντιστήριο της ΕΛΜΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου ήρθε σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της Στρατιωτικής Λέσχης και απηύθυνε αίτημα να επιτραπεί η σίτιση εκεί, πέραν των αναπληρωτών για τους οποίους ήδη ισχύει, και των μονίμων εκπαιδευτικών που δε διαβιούν μόνιμα στη Λήμνο, αλλά έρχονται από άλλες περιοχές. Ενημερωθήκαμε ότι το αίτημά μας έχει βρει καταρχήν θετική ανταπόκριση και μας ζητήθηκε να ενημερώσουμε για τον τελικό αριθμό των ενδιαφερομένων, αφού από αυτόν θα κριθεί η δυνατότητα της Λέσχης να ανταπεξέλθει. Παρακαλούμε, λοιπόν, όσες συναδέλφισσες και συναδέλφους πληρούν τα κριτήρια και ενδιαφέρονται πραγματικά, να επικοινωνήσουν μέχρι την Κυριακή 23/9 με την ΕΛΜΕ ώστε η λίστα με τα ονόματα να αποσταλεί άμεσα.     

Επιπλέον, η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λήμνου, το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ και το Παράρτημα Λήμνου του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου, προτίθεται να συνεχίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου, ώστε να υποστηριχθεί ο αγώνας των μαθητριών και των μαθητών μας για μάθηση. Η λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συνεισφορά των εκπαιδευτικών, που έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνει η ουσιαστική αδρανοποίηση του θεσμού της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης.

Παρακαλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που προτίθενται να συνδράμουν στο Λαϊκό Φροντιστήριο να ενημερώσουν το ΔΣ της ΕΛΜΕ για τα μαθήματα που επιθυμούν να διεξάγουν και τις ώρες που μπορούν να διαθέσουν. Καλούμε όσες και όσους ενδιαφέρονται σε σύσκεψη τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 8 μ. μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *