ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Το Δ.Σ της  ΕΛΜΕ Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου καταγγέλλει  την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, γιατί  παρόλο που  ήταν γνωστό ότι η κυβέρνηση καταθέτει το προσοντολόγιο-νομοσχέδιο απολύσεων, δεν ανέλαβε ως Ομοσπονδία των καθηγητών την οργάνωση του αγώνα του κλάδου με Γ.Σ. των ΕΛΜΕ, Γ.Σ. Προέδρων, απεργιακές κινητοποιήσεις και συντονισμό με τα άλλα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Αποφάσισε στάσεις εργασίας την τελευταία στιγμή και κάτω από την πίεση των συναδέλφων που βρίσκονταν στο δρόμο. Ανέβαλε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ την πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα, ενώ χιλιάδες εκπαιδευτικοί απαιτούσαν τη συνέχισή του.

Απαιτούμε:

Άμεση σύγκληση Γ.Σ. Προέδρων για να ληφθούν αποφάσεις  κλιμάκωσης  του αγώνα κατά του προσοντολογίου και της αξιολόγησης που ξεκινά με την υπουργική εγκύκλιο της 11-1-2019 και προωθούν την εργασιακή ζούγκλα μέσα στο δημόσιο σχολείο. Ενάντια στο νέο νόμο για το «Νέο  Λύκειο», για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις.      

Στήριξη και συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό  συλλαλητήριο που έχει προκηρυχθεί για το Σαββάτο 26 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στα Προπύλαια από το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών.      

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *