Στάση εργασίας – Τετάρτη 17.4.2019 – Συμμετοχή στην κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Μύρινας για την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου του Γυμνασίου.

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου καλεί τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μύρινας και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει την Τετάρτη, 17/4 στις 12:30 και με αφετηρία το Γυμνάσιο Μύρινας, με αποκλειστικό αίτημα την άμεση αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου του Γυμνασίου Μύρινας, το οποίο πέντε χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό που το έπληξε, όχι μόνο δεν έχει επισκευαστεί και παραμένει κλειστό, αλλά καταστρέφεται μέρα με τη μέρα. Η ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγ. Ευστρατίου από την πρώτη στιγμή και με κάθε ευκαιρία τονίζει την ανάγκη να τεθεί σε άμεση προτεραιότητα το θέμα της αποκατάστασης του ιστορικού κτιρίου, τόσο για λόγους διάσωσης της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, αλλά πρωτίστως και κυρίως για λόγους που άπτονται της ασφάλειας των μαθητών μας, καθώς η συνάθροιση στο νέο κτίριο μεγαλύτερου αριθμού μαθητών από όσους μπορεί να φιλοξενήσει, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει (όπως αναλυτικά περιγράφονται και στο Κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων), το καθιστούν μη ασφαλές και επικίνδυνο.

Για να διευκολύνει τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας για αύριο Τετάρτη 17/4, από τις 12:00 ως τις 14:00μ.μ.. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *