Ανασυγκρότηση Δ.Σ. μετά από παραίτηση μέλους του.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι στις 14 Νοεμβρίου παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ η ταμίας Δέσποινα Στυλιανίδου, αφού πλέον υπηρετεί με απόσπαση στο 38ο Γυμνάσιο της Αθήνας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Δέσποινα για την 9χρονη παρουσία και δράση της από θέσεις ευθύνης του Δ.Σ. Να θυμίσουμε στους νεότερους συναδέλφους ότι η Δέσποινα ήταν μία από τους λίγους εκπαιδευτικούς πανελλαδικά που παραιτήθηκε από τη θέση της Διευθύντριας Γυμνασίου το 2014 συντασσόμενη με τις θέσεις του σωματείου κόντρα στην επιβολή του «νέου» σχολείου της ημιμάθειας και των επιχειρήσεων μέσω της αυτοαξιολόγησης των σχολείων και της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Αρνήθηκε να γίνει το μακρύ χέρι της κυβερνητικής πολιτικής εφαρμόζοντας από τη θέση του Διευθυντή την αυτοαξιολόγηση/αξιολόγηση, δηλαδή την κατηγοριοποίηση των σχολείων και την καταδίκη συναδέλφων μας σε μισθολογική στασιμότητα, διαθεσιμότητα ή και απόλυση. 

Με βάση το άρθρο 18 παρ. 1α του καταστατικού της ΕΛΜΕ σε περίπτωση που ένα μέλος του Δ.Σ. παραιτηθεί αναπληρώνεται από το πρώτο στη σειρά αναπληρωματικό μέλος του αντίστοιχου ψηφοδελτίου. Πρώτος επιλαχών στο Ψηφοδέλτιο της Αγωνιστική Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΠΑΜΕ, από τις περσινές αρχαιρεσίες είναι ο Ισαάκ Ηλιάδης, ο οποίος υπηρετεί ως αναπληρωτής στο νησί της Λέσβου και με δήλωσή του παραιτείται από το δικαίωμά του να συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ. Αμέσως επόμενος επιλαχών είναι ο Παντελής Ζαφείρης, ο οποίος αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ. 

Με βάση το άρθρο 18 παρ.2 του καταστατικού της ΕΛΜΕ πραγματοποιήθηκε ανασυγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα με μυστική ψηφοφορία. Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ είναι το εξής:

ΙδιότηταΟνοματεπώνυμοemailΚινητό
ΠρόεδροςΞυπτεράς Ανδρέαςandxypt@gmail.com 6946898028
ΑντιπρόεδροςΣελιανίτης Κώστας2satellite@gmail.com 6944271533
ΓραμματέαςΡίζος Αλέξιοςalexisrizos@gmail.com 6998454979
ΤαμίαςΖαφείρης Παντελήςzafirismusic@yahoo.gr 6947926328
ΜέλοςΑρίμης Αθανάσιοςnasosarimis@gmail.com6948522513

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *