Κοινό αίτημα του ΣΕΠΕ και της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου για τροποποίηση δρομολογίων της AEGEAN προς και από Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο.

Σας μεταφέρουμε το αίτημα των εκπαιδευτικών της Λήμνου, μονίμων και αναπληρωτών, για τροποποίηση των δρομολογίων από Λήμνο προς Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο.

  Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα, που είναι περισσότεροι από 100, θα είχαν τη δυνατότητα να μετακινούνται κάθε Σαββατοκύριακο στις εστίες τους με αεροπλάνο της εταιρείας σας. 

  Όμως, με την αλλαγή των δρομολογίων του Οκτωβρίου, χάνουν αυτή τη δυνατότητα, αφού άλλαξαν οι απευθείας πτήσεις του Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή 1 το μεσημέρι από Λήμνο προς Θεσσαλονίκη και κάθε Κυριακή από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο.

  Ζητούμε να δείτε τη δυνατότητα τροποποίησης των συγκεκριμένων δρομολογίων του Οκτωβρίου και για όλη την περίοδο της σχολικής χρονιάς, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς μετακίνησης προς τις εστίες τους στη Θεσσαλονίκη, για το Σαββατοκύριακο.

  Αξίζει να σημειώσουμε, πως, δεδομένου ότι πρόκειται για γραμμή επιδοτούμενη, με έγκαιρο προγραμματισμό, είναι δυνατό να ανευρεθούν εισιτήρια φθηνά, (από 30 ευρώ), εξυπηρετώντας τους εκπαιδευτικούς που είναι από Βόρεια Ελλάδα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *