Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ – Βοήθεια σε Σύριους πρόσφυγες-Ανάγκη συναδέλφου

Συνάδελφοι,

με τις ευχές μας για μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

 1. Κατόπιν απόσπασης της Ελένης Καμπακάκη, γραμματέως της ΕΛΜΕ μας σε άλλο ΠΥΣΔΕ, η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΕΛΜΕ είναι η εξής:
  Πρόεδρος: Στέλλα Μανουσογιωργάκη

  Αντιπρόεδρος: Κώστας Σελιανίτης 

  Γραμματέας: Καίτη Τσάτσου

  Ταμίας: Δέσποινα Στυλιανίδου.

 2. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΜΚΟ “Αγκαλιά” στη Λέσβο, προκειμένου να αποσταλεί κάθε δυνατή βοήθεια προς τους πρόσφυγες, που βρίσκονται στη Λέσβο. Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων να συλλέξουν είδη πρώτης ανάγκης αλλά και χρήματα και παρακαλούμε για την ενημέρωση των μαθητών προκειμένου να συμμετάσχουν κι αυτοί στην προσπάθεια αλληλεγγύης.
  Όπως μας ενημέρωσαν από την Αγκαλιά, αυτή τη στιγμή οι βασικές ανάγκες σε προϊόντα είναι οι εξής:
   

  Παιδικές τροφές, τρόφιμα που δεν χρειάζονται μαγείρεμα (ξηροί καρποι, φρυγανιές, κονσέρβες-όχι χοιρινό κλπ), κουβέρτες, sleeping bags, πάνες για μωρά, σερβιέτες, χαρτί υγείας και παυσίπονα (ενηλίκων και παιδικά), γάζες, αντιβιώσεις, αντισταμινικά. Τα φάρμακα δεν πρέπει να είναι ανοιγμένα. Τα προϊόντα και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν από την ΕΛΜΕ στην Λέσβο. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο της ΕΛΜΕ.

 3. Η Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου μας ενημέρωσε για άμεση οικονομική ανάγκη συναδέλφου, του οποίου το τετράχρονο παιδί διεγνώσθη με οξεία λευχαιμία. Καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν οικονομικά τον συνάδελφο καταθέτοντας όποιο ποσό μπορούν στον εξής λογαριασμό:Όνομα δικαιούχου : Κεσαλίδης ΒασίληςΤράπεζα : ΕθνικήΑριθμός λογαριασμού 46171931226 (ΙΒΑΝ) GR6201104610000046171931226

για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου

 

Η Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

Στέλλα Μανουσογιωργάκη       Καίτη Τσάτσου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *